A Röltexről

Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntjük a RÖLTEX megújult honlapján!
Engedje meg, hogy néhány szóban ismertessük cégünk üzletpolitikáját.


A 60 éve alapított RÖLTEX kiskereskedelmi hálózat legjobb hagyományait követve igyekszünk árukészletünket és választékunkat úgy összeállítani, hogy a családban, háztartásban nap mint nap felmerülő varrással, szabással, kötéssel, horgolással, díszítéssel, dekorációval kapcsolatos igényeket maradéktalanul ki tudjuk elégíteni.

Arra törekszünk, hogy az ezekhez szükséges anyagok, félkész- és késztermékek, eszközök minőségben és árban ne csak kielégítőek legyenek, hanem Ön számára a választás lehetőségét is biztosítsák. E célok elérése érdekében cégünk számos világmárkát forgalmaz, így üzleteinkben megtalálhatók pédául a Coats, a Koh-I-Noor, az Orchidea, a Pony, az Ornaghi, a Steinbach Wolle termékei.

Szeretnénk elérni, hogy a szükséges és fontos árukon, mint például tűn, cérnán, ollón, szabászkrétán, centiméteren, koptatón, cipzáron, gombon, csatton, patenten, gyűszűn, stoppolófán, tűpárnán, rádlin kívűl jelentős lakástextil készlettel várjuk azon érdeklődőket, akik ajándéktárgyakat, vagy különlegességeket keresnek. Ezért üzleteink a textilfestéktől a vasalható strasszon át a varródobozokon keresztűl az antikhatású gombokig széles válsztékát kínálják az érdeklődöknek.

Azon kedves vevőink, akik a szabadidő hasznos és kellemes eltöltéséhez a kézimunkát választották hobbinak, a kötés-horgoláshoz, hímzéshez óriási fonalválasztékból több száz darabos gobelin és keresztszemes előnyomott hímzőalapokból, keretekből, kötő-és horgolótűkből valamint hímzőcérnákból válogathatnak üzleteinkben.

A gyöngy szerelmesei többszáz féle kis kiszerelésű gyöngycsomagbólválogathatnak, feldolgozásukhoz sok kelléket, például drótot, damilt, gumit, csomófogót, karabínert, memóriakarikát tartunk. Külön felhívjuk figyelmét szalag, szegő és bortni választékunkra. Az organzától a szaténig a gyöngyöstől a flitteresig, a hímzettől a nyomott mintásig, a cakkostól a ferdéig számtalan színű és formájú közül választhat.

Méteráru választékunk a len és pamutanyagokon, a selymeken és szöveteken keresztűl az egyedi és különleges lakástextilekig tart, természetesen a szükséges segédanyagokkal kiegészítve, mint például töltőflies, vetex, stb. Az otthon szépítéséhez nagy választékban tartunk különböző lakástextileket, valamint gépi gobelin hímzésű díszpárnákat, fali képeket, terítőket.

A konyha otthonossá tételéhez feltétlen tekintse meg viaszos vászon, konyharuha, kötény, fogókesztyű, lakástextil és ülőpárna kínálatunkat. Kérjük, lépjen be galériánkba, ahol az utóbbi hónapok választékából mutatunk ízelítőképp néhányat. Az állandóan változó és megújuló árukészlet miatt az üzleteink napi kínálata azonban nem mindenben egyezik meg a galériában láthatókkal.

Kérjük, győződjön meg személyesen üzleteink aktuális kínálatáról.

Kiskereskedéseink teljes listáját a Kiskereskedések menüpontban megtalálhatja és ott az Ön által kijelöltre kattintva a megközelíthetőségéről és a nyitvatartásáról is információkat kaphat.

Amennyiben észrevételével, javaslatával segítené munkánkat, úgy kérjük a Kapcsolat menüpontban küldjön üzenetet számunkra, amelyet előre is köszönünk.

Szeretettel várjuk üzleteinkben!

Jó vásárlást kívánva, a RÖLTEX munkatársai